TERMENI ȘI CONDIȚII

Bine ai venit pe site-ul excavator-fose.ro! Accesând și utilizând site-ul nostru, ești de acord să respecți următorii termeni și condiții:

  1. DEFINIȚII
  • “Site-ul” înseamnă excavator-fose.ro, inclusiv toate paginile sale web, conținutul și serviciile oferite de către Excavator JCB Ionuț SRL.
  • “Utilizator” înseamnă orice persoană care accesează sau utilizează site-ul.
  1. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor, mărci comerciale și drepturile de proprietate asupra bazei de date, asupra conținutului și materialelor site-ului excavator-fose.ro sunt deținute de către Excavator JCB Ionuț SRL sau de către terți care au furnizat conținutul și materialele site-ului. Utilizatorii nu au dreptul să copieze, să modifice, să distribuie, să transmite, să afișeze, să reproducă, să publice, să licențieze, să creează opere derivate sau să vândă conținutul, materialele sau informațiile obținute de pe site, fără acordul scris prealabil al Excavator JCB Ionuț SRL sau al titularului dreptului de proprietate intelectuală.

  1. UTILIZAREA SITE-ULUI

Utilizatorii se angajează să utilizeze site-ul excavator-fose.ro doar în scopuri legale și conform cu termenii și condițiile acestui acord. Utilizatorii nu au dreptul să utilizeze site-ul într-un mod care ar putea deteriora, suprasolicita, perturba sau afecta funcționarea site-ului sau a altor utilizatori ai site-ului. De asemenea, utilizatorii nu au dreptul să obțină sau să încerce să obțină acces neautorizat la orice sistem, rețea sau server conectat la site-ul nostru.

  1. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Site-ul excavator-fose.ro este furnizat “așa cum este” și Excavator JCB Ionuț SRL nu garantează că site-ul va fi disponibil în mod continuu, fără erori sau că va fi sigur. În măsura permisă de lege, Excavator JCB Ionuț SRL nu va fi responsabilă pentru niciun prejudiciu direct, indirect, accidental, special sau imprevizibil, inclusiv pierderea de profit sau pierderea de date, care ar putea surveni ca urmare a utilizării sau imposibilității de a utiliza site-ul xenobier.ro, chiar dacă Excavator JCB Ionuț SRL a fost informată despre posibilitatea acestor prejudicii.

  1. MODIFICĂRI

Excavator JCB Ionuț SRL își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Utilizatorii sunt responsabili să verifice periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

  1. LEGEA APLICABILĂ

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului excavator-fose.ro sunt supuse legii române și sunt interpretate în conformitate cu aceasta. Orice litigiu care poate surveni în legătură cu termenii și condițiile de utilizare a site-ului va fi soluționat de către instanțele competente din România.

  1. ACORDUL INTEGRAL

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului excavator-fose.ro constituie acordul integral dintre utilizator și Excavator JCB Ionuț SRL și suplinesc orice înțelegere anterioară sau concomitentă, scrise sau orale, referitoare la subiectul acestora.

  1. CONTACT

Pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, te rugăm să ne contactezi prin intermediul adresei de e-mail [email protected]