Politica de confidențialitate pentru site-ul de transport mobilă și închiriere utilaje de construcții

Ultima actualizare: 09.02.2024

 1. Introducere

Bine ați venit pe site-ul nostru excavator-fose.ro. Ne luăm protejarea confidențialității datelor personale ale utilizatorilor în serios și vă asigurăm că datele dvs. vor fi tratate cu respect și în conformitate cu prevederile legislației în vigoare privind protecția datelor.

Această politică de confidențialitate explică tipurile de informații pe care le colectăm, modul în care le colectăm, scopurile pentru care le utilizăm și modalitățile de protejare a acestora. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică și să ne contactați în cazul în care aveți întrebări sau nelămuriri.

 1. Date colectate

În cadrul utilizării site-ului nostru, colectăm următoarele categorii de date personale:

 • Informații de contact (nume, adresă de e-mail, număr de telefon etc.).
 • Informații de facturare (adresa de livrare, informații despre plată etc.).
 • Informații despre utilizarea site-ului (adrese IP, tipul browser-ului, paginile vizitate etc.).
 • Alte informații pe care le furnizați voluntar (ex. cereri speciale pentru închiriere, feedback etc.).
 1. Scopul colectării datelor

Datele personale colectate sunt utilizate în principal pentru următoarele scopuri:

 • Procesarea comenzilor și furnizarea serviciilor solicitate (transport mobilă, închiriere utilaje de construcții etc.).
 • Comunicarea cu utilizatorii în legătură cu serviciile oferite.
 • Îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe site-ul nostru.
 • Gestionarea conturilor utilizatorilor și a plăților.
 • Respectarea obligațiilor legale și rezolvarea litigiilor.
 • Îndeplinirea altor scopuri specifice, despre care vom informa în momentul colectării datelor.
 1. Divulgarea către terțe părți

Nu vindem, închiriem sau dezvăluim datele personale către terțe părți în scopuri de marketing. Cu toate acestea, anumite date pot fi dezvăluite către furnizorii de servicii terți care ne sprijină în funcționarea site-ului și în prestarea serviciilor, numai în măsura necesară atingerii scopurilor descrise în prezenta politică.

De asemenea, putem dezvălui datele personale către autoritățile competente, în măsura în care acest lucru este cerut sau permis de lege.

 1. Securitatea datelor

Adoptăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele personale împotriva pierderii, accesului neautorizat, divulgării sau modificării. Cu toate acestea, este important să înțelegeți că nicio metodă de transmitere sau stocare electronică nu este complet sigură, iar riscul nu poate fi eliminat în totalitate.

 1. Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii noștri au dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa prelucrarea datelor personale. De asemenea, au dreptul de a se opune prelucrării în anumite condiții și de a solicita transferul datelor către alt operator. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice alte întrebări legate de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: [email protected]

 1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic de catre Excavator Jcb Ionut SRL pentru a reflecta schimbări în practicile noastre privind protecția datelor sau în legislația aplicabilă. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.