ecologică

Fosă septică ecologică realizată din material plastic reprezintă un ansamblu ce permite tratarea primară a apelor uzate menajere provenite atât din mediul civil cât și din cel industrial.
FOSE ECOLOGICA
FUNCȚIONALITATE
Această funcționează pe principiul fermentării și descompunerii în mediu anaerob, în mod natural în lipsa oxigenului, a elementelor poluante și reținerea materiilor solide cu scopul de a alinia la parametrii legislației în vigoare valorile apei deversate în sol.

compartimente

Fosă septică este împărțită în 3 compartimente comunicante prin orificii interioare strategic poziționate, fiecare având rolul sau bine stabilit în realizarea procesului de epurare.
Fose Ticamerala 0763740740

Bine ai venit pa pagina noastră, locul unde punem bazele unui mediu mai curat. De asemenea, misiunea noastră principală este de a gestiona responsabil apa uzată. Suntem o echipă dedicată de profesioniști specializați la care poți apela cu încredere dacă te-ai decis să beneficiezi de avantajele oferite de o fosă septică ecologică.

Avem o experiență vastă în montarea și comercializarea foselor septice ecologice de calitate premium. Ne dorim să contribuim semnificativ la protejarea mediului și la asigurarea unui trai sănătos pentru comunitatea ta.

Dacă nu ești încă familiarizat cu acest tip de ansamblu sanitar, sau ai nevoie de informații suplimentare, mai jos vei găsii toate detaliile de care ai nevoie. De asemenea, poți descoperii serviciile pe care le oferim, dar și avantajele de care poți beneficia apelând cu încredere la ajutorul nostru.

Fosă septică ecologică – Protecția ecosistemului

Fosa septică ecologică reprezintă un sistem modern, realizat din materiale plastice de înalta calitate. Constituie de asemenea, un ansamplu complex dedicat procesului de tratare primară a apelor uzate menajere. Aceasta prelucrează cu succes apele provenite atât din mediul civil, cât și din cel industrial, contribuind la protejarea naturii și la o gestionare responsabilă a resurselor.

Alegerea unei astfel de instalații reprezintă o investiție inteligentă în ceea ce privește viitorul tău financiar. Comparativ cu sistemele de canalizare tradiționale, costurile inițiale dar și de întreținere a unei fose septice sunt mai reduse. Nu doar că vei economisii sume considerabile de bani pe termen scurt, dar vei avea ocazia de a experimenta o reducere a costurilor pe termen lung asociate întreținerii unui sistem de canalizare complex.

1. Fosa septică are o structură împărțită în trei compartimente interconectate prin orificii plasate în mod strategic. Fiecare compartiment își are rolul bine definit în procesul de epurare, contribuind la eficiența întregului sistem.

2. Aceasta poate fi o alternativă viabilă la sistemele de canalizare locare sau pot fi utilizate în locațiile unde astfel de sisteme nu sunt accesibile.

Compartimentarea – Secretul eficienței

Fosa septică ecologică este împărțită într-un mod ingenios, fiind formată din 3 segmente ce comunică între ele printr-un sistem de orificii strategic poziționate. Fiecare compartiment are rolul său, iar cu cât numărul de compartimente crește, cu atât apa menajeră parcurge mai multe procese și etape de tratare, ceea ce duce la o eficiență mai mare.

Suntem specializați în montarea și comercializarea foselor septice formate din 3 camere, ce îndeplinesc următoarele funcții:

PRINCIPIUL DE FUNCȚIONARE ȘI ROLUL COMPARTIMENTELOR

Primul compartiment

În  primul compartiment, ajung inițial apele menajere, și are rolul de decantare a elementelor solide mai grele decât lichidul. Stratul astfel format intră într-un proces de fermentație care duce la o diminuare cantitativă a acestuia. Deșeurile plutitoare rămase în urma aceastui stadiu, precum și substanțele organice, urmează a fi descompuse ulterior de către bacteriile ce se formează în mediul lipsit de oxigen din fosă. Tot în acest compartiment se realizează și separarea grăsimilor care, având o greutate mai mică decât a apei, se ridică la suprafață.

Al doilea compartiment

Al doilea compartiment al bazinului captează, în continuare, prin intermediul orificiului de comunicare dintre camere, elementele decantabile rămase. Aici se realizează o sedimentare suplimentară însoțită de un nou proces de descompunere pentru a eficientiza cât mai mult întregul proces. De asemenea, masa stratului solid se micșorează din ce în ce mai mult.

Al treilea compartiment

Al treilea compartiment primește prin fanta de comunicare apa provenită din camera, epurată în proporție de aproximativ 70%.  Are ca scop limpezirea și decantarea eventualelor impurități rămase. De aici traseul continuă în sistemul de drenaj unde se realizează ultima etapă înainte de evacuarea apei în sol. Această încăpere izolează astfel și acționează ca o barieră între primele două compartimente și sistemul de drenaj, ajutând la preîntâmpinarea colmatării dinspre interior a acestuia.

Recomandarea noastră este să vidanjați periodic fosa septică ecologică în intervale cuprinse între 2 și 3 ani. De asemenea, este necesar să luați în calcul volumul de ape uzate ce tranzitează instalația sau când nivelul stratului de masă decantată depășește 50% din diametrul fosei.

Fosă septică ecologică – Beneficiile aduse de instalarea ei 

O fosă septică ecologică este proiectată pentru a afce mai mult decât să elimine deșeurile poluante din apele uzate. Aceasta aduce cu sine o schimbare revoluționară, transformând un proces necesar într-o oportunitate de a proteja și conserva mediul. Aici îți vom prezenta principalele beneficii ale acestui tip de ansamblu sanitar.

1. Ușor de transportat și instalat – Fosa septică ecologică este concepută pentru a fi ușor de manevrat și montat, fără a necesita eforturi excesive sau construcții complicate;

2. Economisirea apei – Sistemul său eficient de tratare a apelor menajere permite recircularea acesteia, economisind resurse prețioase;

3. Lipsa mirosurilor neplăcute și a insectelor atrase de acestea – Procesele de tratare a apelor previn apariția mirosurilor și atragerea insectelor;

4. Rezistență crescută la coroziune și intemperii – Materialele plastice de înalta calitate din care sunt făcute fosele septice ecologice, asigură durabilitate și rezistență crescută în timp;

5. Gestionarea deșeurilor foarte simplă – Cu excepția vidanjării periodice recomandată, fosele septice nu necesită mentenanță specială.

 

Experiență și calitate garantată

Echipa noastră este formată din specialiști serioși, cu experiență și competențe excelente în proiectarea și montarea corectă a foselor septice ecologice. Suntem pregătiți să intervenim și să îți oferim soluții personalizate, începând de la consultanță și proiectare, până la instalare și mentenanță.

Prioritatea noastră este satisfacerea clienților și respectarea termenelor, dar și a bugetelor stabilite. Te putem sfătui în cazul în care nu știi ce tip de instalație se pretează mai bine pentru nevoile tale. Cu ajutorul nostru, vei avea încrederea că ai făcut cea mai bună alegere.

 

Un viitor curat cu o fosă septică ecologică

Alegând serviciile noastre și optând pentru o fosă septică ecologică pentru gospodăria sau afacerea ta, investești într-un viitor mai verde și mai sănătos pentru mediul înconjurător, dar și pentru comunitatea din care faci parte. Ne mândrim cu fiecare proiect realizat, dar și cu fiecare client mulțumit de colaborarea noastră.

Știm că munca noastră își aduce contribuția în procesul de ecrotire a mediului și la gestionarea responsabilă a resurselor naturale. Suntem nerăbdători să pornim un nou proiect alaturi de tine, așa că pentru mai multe detalii sau consultanță specializată, te invităm să ne contactezi.

De ce să alegi o fosă septică ecologică de calitate?

Persoanele care și-au construit sau urmează să își construiască locuința în zonele în care nu există un sistem de canalizare public trebuie să își asigure un sistem de canalizare individual prin achiziționarea și montarea unei fose septice.

O fosă septică ecologică este special concepută pentru tratarea apei menajere și joacă un rol important pentru a preveni impuritățile să se acumuleze și să se depună, astfel încât să inunde întreagă zona. Fosa septică ecologică este un recipient de sute de litri îngropat în sol și în care sunt deversate și epurate apele menajere în urmă utilizării apei potabile în zonele casnice și comerciale. Fosele septice sunt eliberate prin vidanjare sau printr-un câmp de drenaj.

30 ANI GARANȚIE

FĂRĂ MIROS

ACCESORII INCLUSE

TRANSPORT DE LA 100 LEI

TRICAMERALE & ECO

Împreună cu echipa noastră de profesioniști asigurăm lucrări de înalta calitate începând de la proiectare până la predarea la cheie a întregii lucrări de montaj fosă septică ecologică.

WhatsApp Chat Icon Call Now Button