Pe langa instalarea si montarea foselor septice ecologice, firma noastra se ocupa si cu serviciile de inchiriere utilaje de constructii. La noi vei gasi toate utilajele de care ai nevoie, fie ca vorbim de lucrari mari, sau mici. De asemenea, tarifele noastre sunt prietenoase cu bugetul fiecarui client.

Echipa noastra este formata din pasionati ai domeniului constructiilor.  Fiecare proiect este realizat cu profesionalism pentru ca rezultatele sa fie excelente.

Suntem pregatiti sa oferim cele mai avantajoase servicii de inchiriere utilaje de constructii potrivite pentru proiectele tale. Indiferent dacă ești în căutarea unui excavator pe roți, unul pe șenile, un buldoexcavator, un încărcător frontal sau un cilindru compactor, suntem aici pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.

Întreg procesul de închiriere a utilajelor nu a fost niciodată atât de satisfăcător și ușor de efectuat.

Inchiriere utilaje

 

Avantaje închiriere utilaje construcții

Închirierea utilajelor de construcții prezintă o multitudine de avantaje care pot spori semnificativ eficiența și succesul proiectelor de construcții, indiferent de amploarea sau complexitatea acestora. Câteva dintre beneficiile principale sunt următoarele:

1. Eficiență din punct de vedere al costurilor

Închirierea echipamentelor de construcții poate fi semnificativ mai rentabilă decât achiziționarea lor directă. Vei elimina astfel nevoia de investiții inițiale mari. În plus, închirierea elimină costurile asociate cu întreținerea și depozitarea utilajelor.

2. Flexibilitate

Închirierea echipamentelor de construcții oferă flexibilitate în adaptarea la nevoile specifice fiecărui proiect. Antreprenorii pot accesa cu ușurință o gamă largă de tipuri și dimensiuni de echipamente, adaptate cerințelor locului de muncă actual.

Oferim fiecărui client posibilitatea de a alege utilajul sau echipamentul potrivit pentru fiecare proiect. Știm că fiecare plan este unic, așa că punem preț pe diversitate și calitate. Chiar dacă nu știi ce utilaj să alegi, sau nu știi exact ce ți s-ar potrivi, echipa noastră de specialiști te poate ghida și te poate sfătui.

Poți opta pentru un utilaj mai mare sau un miniexcavator Bobcat mai mic, în funcție de cerințele exacte ale lucrării pe care dorești să o realizezi. Această flexibilitate te va ajuta să gestionezi mai bine fiecare detaliu prețios al proiectului tău.

3. Acces la cele mai moderne utilaje

Închirierea de echipamente de construcții oferă acces la cele mai recente tehnologii și progrese din industrie. Ne actualizăm în mod regulat flotele cu noi modele de echipamente, asigurându-ne că ai acces la utilaje de ultimă generație.

4. Costuri reduse de întreținere și reparații

Închirierea utilajelor de construcții elimină nevoia contractanților de a-și face griji cu privire la costurile de întreținere și reparații. Ne asigurăm  că toate echipamentele sunt întreținute corespunzător și sunt în stare bună de funcționare. Dacă apar probleme în timpul perioadei de închiriere, ne vom ocupa de reparații, minimizând timpul de nefuncționare pentru tine.

5. Fără cerințe de depozitare

Cu ajutorul nostru vei elimina necesitatea de a investii în spațiu de depozitare pentru utilajele mari atunci când nu sunt utilizate. Acest lucru este deosebit de benefic pentru antreprenorii mai mici sau cei care operează în zonele urbane în care spațiul este limitat. După finalizarea proiectului, ne returnezi utilajele închiriate, eliberând astfel spațiu valoros pe șantierele tale.

Avantaje închiriere utilaje construcții

 

Cele mai frecvent închiriate utilaje de construcții

Utilajele de construcții închiriate cel mai frecvent variază în funcție de nevoile specifice fiecărui proiect de construcți. Avem însă câteva categorii de utilaje care sunt în general solicitate mai des în diverse sarcini de construcție. Printre acestea se numără:

  • Excavatoare

Acestea joacă un rol esențial în proiectele de construcție, servind mai multe scopuri, cum ar fi șanțurile, excavarea generală și pregătirea șantierului. Dispunem de mașini versatile ce vin în diferite dimensiuni și configurații, de la modele compacte potrivite pentru spații restrânse până la unități mai mari capabile să facă față sarcinilor grele de excavare. Indiferent dacă sapi șanțuri pentru utilități, cureți resturile sau nivelezi terenul, excavatoarele sunt instrumente indispensabile pe șantierele de construcții.

  • Miniexcavatoare

Sunt apreciate pentru agilitatea și manevrabilitatea lor în spații înguste. Ideale pentru proiecte la scară mică sau zone cu acces limitat, miniexcavatoarele excelează în sarcini precum amenajarea teritoriului, instalarea utilităților și săparea fundației. În ciuda dimensiunilor lor mai mici, aceste mașini sunt foarte performante, oferind o putere impresionantă de săpat

  • Buldozere

Sunt caii de lucru ai industriei construcțiilor, renumite pentru capacitățile lor de terasare. De la nivelarea terenului până la îndepărtarea vegetației și curățarea șantierului, buldozerele sunt esențiale pentru modelarea peisajului înainte de începerea construcției. Echipate cu o lamă rezistentă în față, aceste mașini robuste pot împinge, ridica și muta cu ușurință cantități mari de pământ, roci și resturi, asigurând o suprafață netedă și uniformă pentru activitățile de construcție ulterioare.

  • Macarale

Sunt giganții falnici de pe șantiere, însărcinați cu ridicarea și poziționarea greutăților cu precizie și eficiență. Fie că ridici structuri de oțel, materiale de construcție sau asambluri componente prefabricate, macaralele sunt indispensabile de pe șantierul tău. Îți putem furniza spre închiriere utilaje în diverse configurații, inclusiv macarale turn, macarale mobile și macarale pentru teren accidentat. Aceste mașini oferă puterea necesară pentru a face față celor mai dificile cerințe de ridicare pentru proiecte de construcții de toate dimensiunile.

  • Compactoare

Acestea joacă un rol crucial în realizarea unor fundații stabile și durabile pentru diferite proiecte. Prin comprimarea straturilor de sol, pietriș sau asfalt, compactoarele asigură o densitate și uniformitate optime, atenuând riscul de tasare și sporind integritatea structurală. Indiferent dacă ai nevoie să pregătești terenul pentru pavaj, sau să compactezi umpluturi, să creezi baze solide pentru clădiri, compactoarele sunt esențiale pentru obținerea unor rezultate de construcție fiabile și de lungă durată.

  • Basculante și echipamente de transport

reprezintă coloana vertebrală logistică a operațiunilor de construcție, facilitând mișcarea eficientă a materialelor către și de la șantier. De la transportul agregatelor și materialelor de umplere până la transportarea resturilor și a deșeurilor, aceste vehicule robuste asigură desfășurarea lină a activităților de construcție. Cu diverse capacități și configurații disponibile, inclusiv basculante articulate, remorci basculante și camioane cu platformă, la noi poți găsi soluția de transport perfectă.

Basculante

 

Închirierea utilajelor de construcție transferă riscul de întreținere și mentenanță către noi. Nu va trebui să îți faci griji cu privire la costurile sau timpul pierdut în cazul unor defecțiuni. Când te eliberezi de grija reparațiilor sau a întreținerilor, te poți concentra pe ceea ce este important, și anume, atingerea obiectivelor stabilite.

Acest serviciu nu este doar o soluție financiară inteligentă, ci și o modalitate de a reduce semnificativ riscurile ce pot apărea pe orice șantier în lucru. Astfel, vei putea face față provocărilor cu mai puține bătăi de cap. Cu noi la bord, vei avea siguranța că totul va merge bine, iar construcțiile tale vor fi executate cu succes, și cel mai important, fară surprize neplăcute.

Alături de noi, fiecare zi este o nouă oportunitate de a crea, construi și de a realiza încă o bucățică din visul tău.